Către Lensa.ro

S.C. Tensa Art Design S.R.L. © 2021. Registrul Comerțului: J23/1078/2010, Cod fiscal: RO25170469, Capital social 400 lei. Adresa: Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, sector 6, București 61072. Prețurile includ TVA. Stocurile sunt afișate în timp real.

TENSA ART DESIGN S.A., inregistrata la Registrul Comertului cu J 23/1078/2010, CUI RO25170469, cu sediul social in Str. Pacii nr. 22, Com. Chiajna, jud. Ilfov.

Povestea Lensa

Suntem o rețea națională de magazine de optică în continuă creștere, axată pe profesionalism și precizie. Acest lucru este dus mai departe de către echipa noastră de optometriști și consultanți, pregătiți în orice moment să rezolve problemele de vedere ale românilor.

Lensa Help

Email: office@lensa.ro
Sesizări și garanții: support@lensa.ro

Lensa este un brand 100% românesc, imaginat cu pasiune și încredere în posibilitatea de a oferi o gamă completă de produse și soluții de protecție, corecție și îngrijire a vederii. Povestea începe în 2013. Un mic shop online de lentile de contact colorate devine în scurt timp cel mai apreciat magazin de optică din România. 

Nu suntem doar un magazin online și o rețea internațională de magazine, ci un loc în care surprindem evoluția felului în care poate fi văzută lumea, impunând excelența în fiecare acțiune pe care o întreprindem.

Suntem aici pentru cei care vor să își transforme modul de a vedea lucrurile și de a fi văzuți. Perfecționarea simțurilor, conturarea și accentuarea privirii prin culori vibrante - facem orice transformare posibilă. 

Așa cum am transformat posibilitatea achiziționării produselor de optică într-o întreagă lume dedicată celor care caută să-și îmbunătățească performanța vizuală. Oferim experiențe personalizate complete, centrate în jurul unei singure nevoi: nevoia de a avea o vedere de excepție. 

Misiunea

Cristian-Dorin Ciucu

Au fost ok, au livrat cu o zi mai devreme fata de cum mi-au spus (8 zile lucratoare) iar reducerea la rame a fost semnificativa, am platit 300 lei pentru un brand de top, in conditiile in care alte magazine mi-au cerut 200 pe no name-uri. Recomand 😊

Violeta Alexandra Dogaru

Am achizitionat de pe site o pereche de lentile colorate si din showroom o pereche de ochelari. Sunt foarte multumita atat de serviciile Lensa din online cat si din showroom. Personalul foarte foarte amabil! 

Valentina Roșca

Am comandat online o pereche de ochelari+dioptrii si mi-au venit in 7 zile in conditiile in care in alta parte imi spusesera ca voi primi comanda in jur de 3 saptamani. Sunt foarte multumita.Recomand!❤️

Blogul Lensa

E important să ne punem amprenta pe comunitățile din care facem parte - de aceea, contribuim constant la educarea acestora. Pe blogul Lensa acoperim subiecte în detaliu despre tehnicalitățile produselor de corectare a vederii și nu numai. Studii, video-uri, infografice, exemple - venim în ajutor cu informații utile pentru cei care vor produse și servicii de calitate.

Ochelari de vedere

Frumusețea stă în confortul cu care privești viața, zi de zi. Iar ochelarii de vedere sunt elementul care poate face diferența. Rame care complimentează fizionomia și accentuează personalitatea și un serviciu integrat de montaj al lentilelor, la baza tuturor ochelarilor de vedere oferiți de noi stă întotdeauna cea mai nouă tehnologie.

Lentile de contact

O schimbare mică în modul în care ne vedem este o schimbare mare în modul în care ne percep ceilalți. Pentru că rutina de frumusețe nu poate fi întreruptă nici măcar de o prescripție medicală. Lensa pune accentul pe varietatea lentilelor de contact (cu dioptrii, colorate sau colorate cu dioptrii) și prețul cu 50% mai mic decât oferta oricărui magazin din țară.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare au devenit mai mult decât un accesoriu. De aceea, avem grijă ca produsele oferite să îndeplinească nu doar nevoile de estetică, ci și de siguranță. Garanția calității este marcată de nume renumite precum Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Vogue, Boss, sau Tommy Hilfiger, toate brandurile provenind doar din surse autorizate.